Topic-icon Module Class & Header Class problem

Active Subscriptions:

None
1 year 6 months ago - 1 year 6 months ago #68149 by sofian
hi
sclogin 9.0.198
joomla 4.1.5

in module tab advanced i added aclass for Module Class & Header Class .
but they dont display in the html code when i check in browser consol .
i test them on new installation of joomla 4 with just sclogin installed .
can any one please check this ! 
thanks
 
Attachments:
Last edit: 1 year 6 months ago by mel.
The topic has been locked.
Support Specialist
1 year 6 months ago #68150 by mel
I just tried this on my joomla 4.1 test site with SCLogin and didn't have an issue with the classes showing up. See attached screenshot. My class names are slightly different, but they're there. What template are you using?
Attachments:
The topic has been locked.
Active Subscriptions:

None
1 year 6 months ago - 1 year 6 months ago #68156 by sofian

mel wrote: I just tried this on my joomla 4.1 test site with SCLogin and didn't have an issue with the classes showing up. See attached screenshot. My class names are slightly different, but they're there. What template are you using?

thank you .
i am using the default joomla template .
i puted it in the right sidebar like your example and it works fine .
but in the menu position it not works i dont know why .
can you please check it on your side in menu position ?
thanks 
please see my last post after this post .
Last edit: 1 year 6 months ago by sofian.
The topic has been locked.
Active Subscriptions:

None
1 year 6 months ago - 1 year 6 months ago #68157 by sofian
now i found where is the problem :
if the position has style="card" the module class will show .
if the position has style="none" the module class will not show .
the question is :
is this a bug on joomla or on the module ?

 

 

 
Attachments:
Last edit: 1 year 6 months ago by sofian.
The topic has been locked.
Support Specialist
1 year 6 months ago #68159 by mel
We have no control over whether a module from the banner position gets the card style. That looks like it's from the Joomla template. I wouldn't necessarily call that a bug though. It's probably by design

What we do on sourcecoast.com (currently still on Joomla3) was to add a template position next to the main menu. It's not part of the menu modules but is styled similarly in our template.
The topic has been locked.
Active Subscriptions:

None
1 year 6 months ago #68162 by sofian
yes , i understand .

thank you
The topic has been locked.