• Index
  • » Users
  • » wall069
  • » Posts

Posts

Posts


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/sourcec/public_html/components/com_agorapro/helpers/parser.php on line 255

I have two identical sites (one is a copy of the other) both using JFBConnect. One site is fine the other is messed up. I did delete some jom social users from the database using php admin. The problems seemed to happen after that. I have reinstalled everything to do with JFBConnect but the problem persists.


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/sourcec/public_html/components/com_agorapro/helpers/parser.php on line 255

The issue is somehow related to the user. When I delete the user account that I am using to access Facebook connect from the user list I can log in ONCE. If I log out and try to log back in I get a redirect. Delete that user from the user list and I can log in again ONCE.

It never used to do this, now its started for no reason.


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/sourcec/public_html/components/com_agorapro/helpers/parser.php on line 255

I have the same problem seem my other post:

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.cmsmarket.com/forum/index.php?f=38&t=153&p=691&hilit=Redirect+Loop&rb_v=viewtopic#p691">http://www.cmsmarket.com/forum/index.ph ... topic#p691</a><!-- m -->


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/sourcec/public_html/components/com_agorapro/helpers/parser.php on line 255

JFBConnect used to work fine on my site now its really screwing up.  I get a Redirect Loop  in both Firefox and IE.

"Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete."

I have reset all my cookies, Deleted the component and modules and plugins related to JFBConnect. I have even removed the tables from the DB then reinstalled everything. I also reset the api key and secret on facebook.  I am using the login module Version: 2.0.3 and the component Version: 2.0.1

After doing all this it will allow you to log in fine once. When you log out and try to log in the second time it all goes to hell.

Any suggestions?

Thanks,

Ryan

  • Index
  • » Users
  • » wall069
  • » Posts

Board Info

Board Stats
 
Total Topics:
11506
Total Polls:
0
Total Posts:
48429
Posts today:
10
User Info
 
Total Users:
47479
Newest User:
angtor
Members Online:
2
Guests Online:
1249

Social Stream
Refer and Earn

Like our extensions? You're not alone! That's why they're used on tens of thousands of websites. Now you can earn 20% of any sale you refer to SourceCoast.com.

We provide excellent documentation, well laid out sales pages and great support. All you need to do is spread the word and we'll take care of the rest.

Learn About Our Affiliate Program