• Index
  • » Users
  • » rluhmann
  • » Posts

Posts

Posts

Dec-31-13 14:12:16
Category: JFBConnect

So on FB connection the first time, visitor sees a message that says: [site] will receive the following info: your public profile, friend list and email address.

Is there any way to amend this, since we don't need "friend list" at all... just the visitor's email address.

It looks like there's no way around that but wanted to confirm there's no solution.

Never mind. I didn't have the required CB field published in profile (which i'm not really using right now); so it didn't show up.

So I can't get required CB profile fields to show after FB authentication. I can get required Joomla profile fields to show. I have the setting in community builder profile Show Profile Fields => Required Only... But they won't show. Any ideas there?

I see this: "If using the user creation mode of Full Joomla User, enable the "Show non-mapped required fields" setting in the Community Builder profile plugin. This will allow the user to fill in this information during registration."

But I don't see where you set the "user creation mode"? so I can enable "Show non-mapped required fields".

found a solution that looks like it's fixing it.

this actually came from Eshelman who's done a great job supporting his fbcomment plugin for this component.

Open the file  /components/com_jfbconnect/helpers/facebookhelper.php

Around lines 26 through 29 you should find this code:

function getXDReceiverLink()

                                {

                                                return "index.php?option=com_jfbconnect&view=xdreceiver&format=raw";

                                }



Simply add a preceeding “/” to the line that starts with “return” so it looks like this:

function getXDReceiverLink()

                                {

                                                return "/index.php?option=com_jfbconnect&view=xdreceiver&format=raw";

                                }

I'm not using sh404sef at all. Just the core joomla SEF. I also have the 2.0 stable component.

This is the error i've seen elsewhere in this forum wherein the pop up box doesn't close and a 500 error is returned.

It does work if you connect from the home page of the site. Any other page and you get the error.

Is there a simple fix for this?

So what was the resolution? I'm having the same issue.

  • Index
  • » Users
  • » rluhmann
  • » Posts

Board Info

Board Stats
 
Total Topics:
11498
Total Polls:
0
Total Posts:
48411
Posts today:
4
User Info
 
Total Users:
47473
Newest User:
martinpleon
Members Online:
1
Guests Online:
578

Online: 
cyberspyder
Social Stream
Refer and Earn

Like our extensions? You're not alone! That's why they're used on tens of thousands of websites. Now you can earn 20% of any sale you refer to SourceCoast.com.

We provide excellent documentation, well laid out sales pages and great support. All you need to do is spread the word and we'll take care of the rest.

Learn About Our Affiliate Program