• Index
  • » Users
  • » plezi69
  • » Posts

Posts

Posts

May-13-15 20:54:55
Unable to sign in
Category: JFBConnect

I have done the all the task that you mentioned and I am still having the same issue. I was able to login with fb using a different facebook account. As for linkedin, I am getting this error in the link

index.php?option=com_jfbconnect&task=authenticate.callback&provider=linkedin&error=invalid_scope&error_description=Your+application+has+not+been+authorized+for+the+scope+%22r_fullprofile%22

Any  ideas? after this link load, it redirects me back to the homepage.

Thanks
Robert

May-12-15 20:04:23
Unable to sign in
Category: JFBConnect

Hi Alex and thanks for the prompt reply. It appears this only happen for one account using facebook and linkedin. How do I go by fixing this issue?

Thanks
Robert

May-12-15 18:22:12
Unable to sign in
Category: JFBConnect

I no longer able to login to my site using facebook and linkedin. Google works fine. The page refresh after the facebook popup. In the address bar, the component added this in the link "http://www.example.com/en#_=_,

Any ideas?

Thanks
Robert

Apr-14-15 19:24:28
Error after upgrade
Category: JFBConnect

I am getting this error below after upgrade; Please advise. No changes made in my fb app.;

JFBConnect Remote Error Check
Checks performed on: http://www.haitiancorner.com/
Error: Could not fetch page. Server returned:

Error Code: 500 - Internal Server Error. The page could not be rendered

If you unsure why you are seeing this error, please contact us and we can help.

Thanks
Robert

Dec-19-14 18:23:12
No users can't login to my site
Category: JFBConnect

lol

Dec-19-14 18:16:48
No users can't login to my site
Category: JFBConnect

It looks like the issue was not related to jfbconnect. I had previously uninstalled k2 software and they were some left over that was still present for that software. Once I turned the error reporting to maximum, I found the culprit, current/smile Thanks again Alex

Robert

Dec-19-14 17:12:22
No users can't login to my site
Category: JFBConnect

After an update to the latest version, users are getting a blank page after submit login info. I cleared all cache and the result is the same. I noticed this long link while attempting to login via facebook which shows a blank page as well. Any ideas?

http://somesite.com?option=com_jfbconne … 6bd03444=1

Thanks
Robert

Oct-02-14 17:32:06
facebook popup loads but wont signin
Category: JFBConnect

Enable jquery and bootstrap in the backend fixed the issue, thanks Alex current/smile

Oct-01-14 19:20:36
facebook popup loads but wont signin
Category: JFBConnect

I have tried to log to with facebook today after upgrading to easysocial 1.3.x. I noticed the fb popup when I clicked on the fb button.. after the fb popup loads, nothing happened. no redirection to indicate the process went through. The login page didn't budge. Any ideas?

Jun-13-14 17:33:40
jfbconnect redirect
Category: JFBConnect

Hi Alex, you was right. This issue only happen with this user. I have tried the tips you mentioned in your last reply, setup language for that user as default in the backend but that didn't work. Any other ideas?

Jun-12-14 19:44:42
jfbconnect redirect
Category: JFBConnect

Hi Alex, The way you tested is exactly how I get redirected back to english upon login with jfbconnect. Please take a look at the screenshot

http://www.screencast.com/t/CFZUDrl464C. I have purged all cache and still getting the same result

New user redirect and returning users are in the same page

Jun-09-14 16:54:12
jfbconnect redirect
Category: JFBConnect

Hi Alexander, any news on my issue?

Jun-04-14 16:13:46
jfbconnect redirect
Category: JFBConnect

I created two menus for eng and french then I used a language module switcher  to switch between language. I have tried disable sef but that didn't work. Normal login via the login form works fine.

Jun-02-14 16:40:28
jfbconnect redirect
Category: JFBConnect

Hi Alexander, I have an issue with redirect when i tried to login with jfbconnect. when the site is switch to french. It redirects me back to english upon login instead of the french version. How do I fix this issue? Your help is  needed

Thanks
Robert

I sent the file in your inbox, thanks Alex.

Robert

Hi Alex, please advice

Search for a user . search result show 5 photos list found of that user. click in one of the results loads image with this error

administrator/components/com_easysocial/includes/foundry.php on line 1821
Notice: Undefined variable: type in administrator/components/com_easysocial/includes/foundry.php on line 1823
Hello Robert,

I am really sorry for the delay of this reply as it is a weekend for us here. It looks like this error is coming from one of the JFBConnect opengraph plugins. Can you help me notify Alex from Sourcecoast? The fix is really simple, send him the file /plugins/opengraph/easysocial/easysocial.php and he'll understand current/smile

http://stackideas.com/forums/image-sear … r-es-1-2-4

Thanks
Robert

Issues are fixed with the upgrade. Thanks again.  current/big_smile

Robert

Nice.. Thanks a lot Alex. I will update you after the upgrade.

Robert

I get this error when I tried to log with facebook/jfbconnect
Catchable fatal error: Argument 1 passed to SocialStreamTemplate::setMood() must be an instance of SocialTableMood, string given, called in administrator/components/com_easysocial/includes/story/story.php on line 253 and defined in /administrator/components/com_easysocial/includes/stream/template.php on line 253

Is there a quick fix for this?

Thanks
Robert

Hi Alex, I have done all that you mentioned and now I am getting this error
LinkedIn->retrieveTokenAccess(): bad data passed, string type is required for $token, $secret and $verifier.

I did disable social profile with no good result. I also checked jfbconnect map for that user and it's not showing.

Hi Alex, safe mode is off.

Thanks
Robert

Hi Alex, I had it performing auto registration with Es plugin enable. I disable the plugin and switched to normal registration and it's still doing the same thing. Before I enable the plugin, it was working fine. I deleted Linkedin account on my site that I logged in with after I enable the plugin. I am not sure if that will cause this.

That is awesome. Looking forward to it.  Twitter issue reappear again. This error shows up on top of the page;
"Warning: curl_setopt_array(): CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /var/www/vhosts/libraries/joomla/http/transport/curl.php on line 146"

How can I fix this?

Thanks
Robert

Thanks for the update Alex. I did the setup using the plugin for easy social and now I am unable to login with jlinked. I get this message;


Error
There was an issue logging you in through LinkedIn. Please try again."  Please advised

Thanks

  • Index
  • » Users
  • » plezi69
  • » Posts

Board Info

Board Stats
 
Total Topics:
11641
Total Polls:
0
Total Posts:
48897
Posts today:
3
User Info
 
Total Users:
47748
Newest User:
SamRodgers4
Members Online:
1
Guests Online:
1024

Online: 
[email protected]
Social Stream
SourceCoast Joomla Social Extensions
Friday, 25 May 2018
JFBConnect 8.0 Coming Soon! Stay tuned.
Refer and Earn

Like our extensions? You're not alone! That's why they're used on tens of thousands of websites. Now you can earn 20% of any sale you refer to SourceCoast.com.

We provide excellent documentation, well laid out sales pages and great support. All you need to do is spread the word and we'll take care of the rest.

Learn About Our Affiliate Program