• Index
  • » Users
  • » ghog
  • » Posts

Posts

Posts

Sep-25-11 05:42:40
When trying to login an error occurs in requesting permissions

I have the same problem as above however this has crashed the administration side of my site and i am unable to log back in and try to correct the error. When i visit the back end of my site i just get a screen with this error: Illegal variable _files or _env or _get or _post or _cookie or _server or _session or globals passed to script.

please help

The only problem i seem to be having is the register button not linking to the final step of registration.
Users can connect to facebook but on creating a new account the Register button does not seem to work and the process stalls.
Any ideas what this could be please.

Great thanks for the update.

Finally, I'm still unsure what you mean by everyone gets access to 'your' Facebook account. Is this showing your avatar on their profile, is it inviting people as if they were you? Please explain more

Yes that's correct if any user logs in the facebook connect module presents my friends to them. So basically my facebook friends are present in all profiles. Maybe this is my fault and I have configured something incorrect but I can't seem to find the problem.

ok I just found a new bug. I sent an invite to a friends facebook account and when they selected confirm it generated a message that said 'you have ignored this request'
We tried again and it did the same thing. So then I thought I would be smart and sent 1 more request and then selected Ignore, and guess what, it ignored, lol.
Has anyone else been able to integrate this with CB yet?

i have it set to reload the page, I will change it and test now but the main issue I am having is that every user gets access to my personal facebook account and not there own.

Oh so I have just discovered that all members automatically get access to my Facebook account when connecting using the Login JFBConnect module.
urghhh!! Is this ready for CB?

I have installed JFConnect onto my Joomla 1.5.10 with CB 1.2 Stable site. All seems to be good except for one thing.
When a user connects to facebook the page refreshes but a the profile page without the community builder item id.
So what this means is that the modules that I have published on user pages do not appear and the whole page is
out of wack. Is there a way to get around this?

yes for sure I would like to also add an official request. current/big_smile

  • Index
  • » Users
  • » ghog
  • » Posts

Board Info

Board Stats
 
Total Topics:
11613
Total Polls:
0
Total Posts:
48800
Posts today:
17
User Info
 
Total Users:
47658
Newest User:
lszlsz
Members Online:
3
Guests Online:
582

Social Stream
SourceCoast Joomla Social Extensions
Friday, 25 May 2018
JFBConnect 8.0 Coming Soon! Stay tuned.
Refer and Earn

Like our extensions? You're not alone! That's why they're used on tens of thousands of websites. Now you can earn 20% of any sale you refer to SourceCoast.com.

We provide excellent documentation, well laid out sales pages and great support. All you need to do is spread the word and we'll take care of the rest.

Learn About Our Affiliate Program