Topic-icon LinkedIn connect from login module results in 'No input file specified

Active Subscriptions:

None
i have moved my site from sandbox (where everything worked fine) to production site with SSL / https installed and am running into issue that when someone is logged in and modules asks to connect this site to social netwerk. when user clicks the linkedin button he gets blank page with message 'No input file specified.'
any clue?
The topic has been locked.
Active Subscriptions:

None
btw just to add. the other Jlinked features like links to profiles and company page with 'follow' button are working correctly. also the SC login module works fine with modal and all
The topic has been locked.
Active Subscriptions:

None
using 'Login with LinkedIn' from the modal pop up also results in the error
The topic has been locked.
Active Subscriptions:

None
hi Alex, the problem has been solved... Had nothing to do with SC component or modules. Some dodgy redirect caused /index.php to redirect to a specific page on the site. All (ajax) calls to index.php got messed up becaus of that. Solved now.
The topic has been locked.
Support Specialist
Never heard of that issue at all before. Can you either let me know the URL we can see the problem on (preferred) or at least an image of what you're seeing? That should help us diagnose things further.

Thanks,
Alex
The topic has been locked.
Social Stream
Hide. Seek. Play!

Countdown Hide & Seek Game

Countdown, the new hide & seek toy, is available now! Designed and developed by the founders of SourceCoast, it's the perfect toy to get your kids moving at all ages.

Learn More About the Hide and Seek Toy