site stops working OpenGraphPlugin' not found

site stops working OpenGraphPlugin' not found

Hello, my complete site is out of order, the errors are refering to the OpengraphPlugin

The opengraph plugin generates error and my website completely stops working

[Fri Nov 03 09:50:49.914961 2017] [lsapi:error] [pid 640680] [client 194.87.94.251:52747] [host www.oostendseverhalen.be] Backend fatal error: PHP Fatal error:  Class 'OpenGraphPlugin' not found in /home/ynnadje/domains/oostendseverhalen.be/public_html/plugins/opengraph/content/content.php on line 15\n, referer: https://www.e-stroymart.kz/ru/catalog/8 … dla_dusha/
[Fri Nov 03 09:52:03.613208 2017] [lsapi:error] [pid 641685] [client 84.194.62.56:50118] [host www.oostendseverhalen.be] Backend fatal error: PHP Fatal error:  Class 'OpenGraphPlugin' not found in /home/ynnadje/domains/oostendseverhalen.be/public_html/plugins/opengraph/content/content.php on line 15\n


Thanks

dandro
Danny
useravatar
Offline
23 Posts
Website 
Active Subscriptions:

Administrator has disabled public posting. Please login or register in order to proceed.

Re: site stops working OpenGraphPlugin' not found

That class is defined in our SourceCoast library. Could you verify that you have this enabled? Go to Extensions > Manage > Manage and search for "SourceCoast". The library should be listed as "SourceCoast Extensions Library" and is necessary for JFBConnect to work properly.

If it's already enabled, can you verify that you have the correct plugins enabled (JFBC system, authentication and user plugins)? Also, check to see if the /libraries/sourcecoast/openGraphPlugin.php file exists on your site.

Let me know if any of those help fix the issue.

-Melissa

Want to stay up-to-date on new releases and development efforts?
Follow us on Twitter @sourcecoast and @mandreae

mel
Melissa
useravatar
Offline
3501 Posts
Support Specialist
Administrator has disabled public posting. Please login or register in order to proceed.

Re: site stops working OpenGraphPlugin' not found

hello,

the website is www.oostendseverhalen.be and i get error 500 when trying to load the page. I have no possibility to change or adapt settngs in backend.
Perhaps I can change some settings directly in the database with phpmyadmin?

Problem is that the site always worked fine and suddenly stopped working, apparently some weeks ago


Danny

Edited by: dandro - Nov-03-17 11:03:07
dandro
Danny
useravatar
Offline
23 Posts
Website 
Active Subscriptions:

Administrator has disabled public posting. Please login or register in order to proceed.

Re: site stops working OpenGraphPlugin' not found

You'll have to go into your database and disable the Open Graph plugin then. In your #__extensions table, type=plugin, folder=opengraph and plugin=content. Set the enabled field to 0.

Want to stay up-to-date on new releases and development efforts?
Follow us on Twitter @sourcecoast and @mandreae

mel
Melissa
useravatar
Offline
3501 Posts
Support Specialist
Administrator has disabled public posting. Please login or register in order to proceed.

Re: site stops working OpenGraphPlugin' not found

I have 2 times a line refering to the opengraph plugin with the same content exept for the extension_ID wich are 10016 en 10017

I disabled both of them.
Now the error 500 page is gone but the website still doesn't show well
But I have access to backend now,

When going to the jfbconnect component index i get the error "0 Class 'SCAdminHelper' not found"
When looking at the extensions / manage sourcecoust extensions library is active.

Should i try by reinstalling jfbconnect?

Danny

Edited by: dandro - Nov-03-17 11:41:15
dandro
Danny
useravatar
Offline
23 Posts
Website 
Active Subscriptions:

Administrator has disabled public posting. Please login or register in order to proceed.

Re: site stops working OpenGraphPlugin' not found

Yes, I would try reinstalling JFBConnect. Any options that you've set up for configuration will persist, so it's not going to affect that. The SCAdminHelper class is also in the library, so I'm thinking something went wrong on upgrade/install. Let me know if the reinstall does not help.

-Melissa

Want to stay up-to-date on new releases and development efforts?
Follow us on Twitter @sourcecoast and @mandreae

mel
Melissa
useravatar
Offline
3501 Posts
Support Specialist
Administrator has disabled public posting. Please login or register in order to proceed.

Re: site stops working OpenGraphPlugin' not found

hello,

Yes, it works again, thank you after reinstall

Danny

dandro
Danny
useravatar
Offline
23 Posts
Website 
Active Subscriptions:

Administrator has disabled public posting. Please login or register in order to proceed.

Re: site stops working OpenGraphPlugin' not found

Glad you got the issue resolved. Let us know if you run into any further problems.

-Melissa

Want to stay up-to-date on new releases and development efforts?
Follow us on Twitter @sourcecoast and @mandreae

mel
Melissa
useravatar
Offline
3501 Posts
Support Specialist
Administrator has disabled public posting. Please login or register in order to proceed.
There are 0 guests also viewing this topic
There are 0 users also viewing this topic

Board Info

Board Stats
 
Total Topics:
11404
Total Polls:
0
Total Posts:
48067
Posts today:
4
User Info
 
Total Users:
47224
Newest User:
radfie
Members Online:
0
Guests Online:
656

Online: 
There are no members online
Social Stream
Refer and Earn

Like our extensions? You're not alone! That's why they're used on tens of thousands of websites. Now you can earn 20% of any sale you refer to SourceCoast.com.

We provide excellent documentation, well laid out sales pages and great support. All you need to do is spread the word and we'll take care of the rest.

Learn About Our Affiliate Program