Forum is closed

Not quite working. Any solutions?

Not quite working. Any solutions?

Couple of problems.
- The Connect button doesn't show up in Opera on the MAC(have not tested it anywhere else)
- The Connect button doesn't show up in IE 7.0 (I have not tried any other browser on windows)
- Too many redirects occured when trying to login with an existing record. Works fine the very...

Administrator has disabled public posting. Please login or register in order to proceed.

Re: Not quite working. Any solutions?

I think I solved my problems by enabling the following plug-ins.

Authentication - JFBConnect Facebook
System - JFBConnect Namespace

All my issues seemed to have gone away. I will continue testing and see.

<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.deidrey.com">www.deidrey.com</a><!-- w -->

Administrator has disabled public posting. Please login or register in order to proceed.
There are 0 guests also viewing this topic
There are 0 users also viewing this topic

Board Info

Board Stats
 
Total Topics:
11696
Total Polls:
0
Total Posts:
49100
Posts today:
1
User Info
 
Total Users:
47890
Newest User:
backpainremedie9
Members Online:
0
Guests Online:
997

Online: 
There are no members online
Social Stream
SourceCoast Joomla Social Extensions
Friday, 25 May 2018
JFBConnect 8.0 Coming Soon! Stay tuned.
Refer and Earn

Like our extensions? You're not alone! That's why they're used on tens of thousands of websites. Now you can earn 20% of any sale you refer to SourceCoast.com.

We provide excellent documentation, well laid out sales pages and great support. All you need to do is spread the word and we'll take care of the rest.

Learn About Our Affiliate Program