Topic-icon Is login now working for jreviews

Support Specialist
4 years 11 months ago #60860 by alzander
The original issue you posted was due to a mis-configuration on your end that was blocking our files from running, which is not something we can fix on our own. Once we helped you fix that, you brought up a new issue which you haven't ever mentioned before.

I understand your frustration, but you are the only user having this problem. Being forceful to try and get a response is not helpful in the slightest bit.

Now, for your current problem of not loading in Chrome on Mobile, I just tested again with a Samsung Galaxy S4 using the latest Chrome. Attached is a picture of what I see when I click the login button, which is what I expect to see.
File Attachment:


If you're not seeing this, please try with some other mobile phones, try in a 'incognito window' or some other variations to see if this always happens to you. Also, try disabling the modal popup mode of the SCLogin module to test if everything works as expected without that feature of our module. Whatever you try, let us know all the details and we'll work to help. Without more information though, I don't think there's anything more we can do to help.

Finally, I don't think any of the issues you're having are related to jReviews either. If you could explain why you keep mentioning jReviews, that may help us narrow things down further.

Thanks,
Alex
The topic has been locked.
Active Subscriptions:

None
4 years 11 months ago #60899 by warchop
I have tried on four separate devices, android. NONE of them work. I've tried Incognito, and nothing works. Previously I asked, years ago, about a login issue. Like now, you didn't really answer or attempt to fix. However, another person asked a similar question and you guys were all over it. I'm not being "foreceful", I'm just letting you know you haven't really offered a solid fix. Still hopeful you might be able to, but it's the same issue. I have other software I run on my site, and to be honest, getting support with the other pieces have not been an issue.

As of right now, you still have not offered anything on how to fix the login button. I just want this fixed.
The topic has been locked.
Active Subscriptions:

None
4 years 11 months ago #60900 by warchop
Did you press the login in button and did the login authenticate? I see the picture...but did you *push* the login in button after the modal pop up appeared?
The topic has been locked.
Support Specialist
4 years 11 months ago #60907 by alzander
No, I hadn't. You mentioned above that you "I go to my website on an androud app...chrome browser. Click on the login button" That's what we did. We didn't try to authenticate and hit the login button again.

As you've requested a refund and stated you don't plan to use JFBConnect anymore, we don't plan to investigate this further.

Thanks,
Alex
The topic has been locked.
Social Stream
Hide. Seek. Play!

Countdown Hide & Seek Game

Countdown, the new hide & seek toy, is available now! Designed and developed by the founders of SourceCoast, it's the perfect toy to get your kids moving at all ages.

Learn More About the Hide and Seek Toy